Hiep Hiep Hoera Myrthe 1 jaar!

Over een maand wordt Myrthe alweer 2 jaar. Wat?! 2 jaar? Wat is de tijd voorbij gevlogen. Aan de ene kant kan ik me het al niet meer heugen dat ze zo ieniminie was als Melle nu is, maar aan de andere kant is de afgelopen 2 jaar aan me voorbij gevlogen. De periode rond de verjaardag ben ik altijd wat emotioneel en ben ik extra bewust van het feit dat de tijd zo snel gaat. Ik besef me dat Myrthe over een paar weken alweer 2 wordt en dat ik dus snel aan de voorbereidingen van het feest moet gaan  beginnen anders ben ik straks weer veel te laat met alles (story of my life). Ik denk na over een geschikt thema en mijn gedachten dwalen af naar Myrthe haar eerste verjaardagsfeest een jaar geleden. Met een glimlach denk ik terug aan deze dag. Wat heeft Myrthe genoten! Ik bedenk me dat het misschien leuk is om een blog te schrijven over deze mooie dag. Leuk voor mezelf om herinneringen op te halen en leuk voor jullie om inspiratie op te doen. Geen bewerkte en stylish perfecte foto’s maar gewoon een mooie herinnering aan een prachtige dag. 

                    

'Een thema?!' vroeg m'n vriend vorig jaar toen ik bezig was met de voorbereidingen voor Myrthe haar verjaardag. Een thema? Het is gewoon een verjaardagsfeestje van een 1-jarig meisje, daar hoeft toch geen thema aan te pas te komen. Hij snapte niet waar ik het over had en dat doet hij nog steeds niet trouwens ;-) Ik ben van mezelf behoorlijk perfectionistisch; wat ik doe, doe ik goed! En zo moest dit ook het perfecte feestje voor mijn kleine meisje worden, dus dat thema moest er komen. Ook voor mezelf vond ik het een fijne rode draad, je kan namelijk alles aanpassen op je thema. Heel handig als je veel moeite hebt met keuze's maken ;-) Zodra je een thema hebt, is alles daarna snel gekozen. Het thema van Myrthe haar feestje was watermeloenen. Ik vond dit erg vrolijk en schattig en perfect voor een 1e verjaardag. 

Als eerste moest er natuurlijk een uitnodiging komen (wat m'n vriend overigens ook onzin vond 'een appje is toch ook goed?') Ik heb de kaart gemaakt bij Oh My Fabriq. Hier kun je je eigen kaartje ontwerpen met behulp van al bestaande ontwerpen en lettertypes. Ik was zelf erg tevreden over het resultaat.

          

Bij een feestje organiseren komt best wel veel kijken, daarom maakte ik een to-do list. Heel erg handig want dat gaf mij overzicht in wat ik nog moest regelen. Daar houd ik van!  Uitnodigingen versturen, versiering kiezen, tafelkleden kopen, hapjes bedenken en maken, verjaardagoutfit, koekjes bestellen,  taart bestellen etc....

Taart! Ja natuurlijk moest er ook een mooie taart komen. Een teamgenootje uit mijn volleybalteam heeft de taart gemaakt en de mintgroene topper van Mientje Frobel maakte de taart helemaal af.

                    

Via Instagram kwam ik bij Droomkoekjes terecht. Zij maakte voor mij koekjes die pasten in het thema. Ik kon op haar foto's wel zien dat ze mooie koekjes maakte, maar toen de koekjes binnen kwamen was ik aangenaam verrast. Ze waren echt prachtig! Ook had ik op Pinterest ideetjes op gedaan voor de sweet table (nog een woord waarbij m’n vriend dacht: Huh? Waar heb je het over?)  Helaas waren de hapjes niet zo goed gelukt als op Pinterest (kennen jullie dat??) maar ach het kon er mee door!

                    

                    

Uiteraard moest er ook een mooie verjaardagsoutfit komen. Ik had zelf iets van een jurkje in gedachten, totdat ik per toeval tegen deze leuke tuinbroek met watermeloenen van Name It liep. Deze was perfect voor het thema en ook nog eens super schattig! Ook had ik een krijtbordmuts beschreven met een krijtbordstift. Super leuk en dit jaar kan ik hem weer gebruiken. Je vindt hem hier in 2 printjes. Uiteraard moest er tijdens het taart eten een mooi slabbetje om en later op de dag had ik nog een leuk haarbandje voor Myrthe. 

                              

Dan is de grote dag aangebroken. De dag begint slecht, Myrthe is ziek. Oh nee!! Ik gun dat meisje z'n leuk feestje (ik weet namelijk zeker dat ze alle aandacht en kado’s fantastisch vindt) We doen haar vroeg op bed, maar wonder boven wonder knapt Myrthe na haar slaapje heel erg op. Onze topper is er weer! Gelukkig maar. Nu nog hopen dat het droog blijft.

We hebben de tuin mooi versierd met ballonnen en slingers die passen in het vrolijke zomerse thema. De witte slinger, de pastel slinger en de verschillende ballonnen shop je allemaal bij Myracle. De letterbanner is van A Little Lovely Company en de garland en de groene lampionnen zijn van de Xenos. We hadden ook een tipi tent in de tuin gemaakt waar de kids lekker konden spelen. De stof van de tipi is van de Kwantum.

                    

                    

                              

En toen kon het feest beginnen! Wat is onze kleine meid verwend! De tafel stond vol met kado's en Myrthe vond alle aandacht maar al te leuk. Ze straalde de hele middag van oor tot oor en dat gaf mij ook een blij gevoel. Het was een super geslaagd feestje. Nu snel aan de slag met het volgende feestje. Het thema heb ik inmiddels bedacht en ik weet zeker dat het weer net z'n gezellig feestje wordt als afgelopen jaar!

                    

Veel liefs,

© 2015 - 2021 Myracle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel