Welkom allemaal!

Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen op mijn webshop!

Ik ben Fenna van der Wal. Ik woon samen met mijn grote liefde en onze kleine meid. Afgelopen zomer is ons mooie meisje, Myrthe, geboren. Myrthe is inmiddels een hele lieve en eigenwijze baby. Wat ben ik trots op haar! We wonen in een klein dorpje in het Noorden van het land. Het is een rustig dorpje maar wij vinden het heerlijk om van deze rust te genieten als we thuis zijn. Onze tuin is één groot weiland, heerlijk. We houden sowieso van het 'buitenleven' en zijn dan ook vaak in het bos te vinden voor een wandeling. 

Naast het runnen van het gezin en de webshop werk ik als Departmentmanager bij de Hennes & Mauritz. Hier haal ik enorm veel voldoening uit, ik zou er gewoonweg niet zonder kunnen. In de avonduren train ik samen met mijn volleybalteam voor de wedstrijd die we aan het einde van de week hebben. Heerlijk om even alles los te laten en alle frustratie en/of blijdschap er uit te slaan ;) Even geen moeder zijn maar mijn eigen ding kunnen doen. Af en toe (als ik nog tijd over heb;)) ga ik hardlopen. Ik zou liegen als ik zeg dat ik dat fijn vind, maar toch probeer ik het te doen om in conditie te blijven. Vorig jaar heb ik mijn eerste loop gerend en dit voelde achteraf erg goed. Het was een hele overwinning voor me. 

Ik ontdekte vorig jaar, toen ik voor mijn werk op de Filipijnen zat, dat ik in verwachting was. Zo blij als ik met dit nieuws was ben ik alvast op het internet gaan sneupen naar de leukste babyspulletjes. Ik ontdekte dat er super veel leuke spullen voor de kleintjes te verkrijgen zijn maar een ding vond ik vervelend: je moest erg goed zoeken op veel verschillende plekken. Zo kwam mijn lang gekoesterde droom om ooit een eigen webshop te beginnen bovendrijven. Ik dacht, hoe leuk zou het zijn om de leukste kinderspulletjes op één plek te kunnen vinden?! Ik trok de stoute schoenen aan en ben vorm aan mijn ideeën gaan geven. Na lang nadenken over een passende naam kwam ik uit op Myracle. Myracle is gebaseerd op het grootste wonder in het leven van mij en mijn vriend: Myrthe. Myrthe betekent geluk en liefde, vandaar ook mijn logo.

Ik heb er voor gekozen om samen te werken met verschillende hippe merken die net als ik kwaliteit erg belangrijk vinden. Veel producten zijn handgemaakt en hierdoor uniek. Hiernaast ben ik mijn eigen collectie onder mijn eigen label Myracle gestart. Hier ben ik super trots op, 2 dromen die in 1 keer uitkomen! 

Omdat ik pas net ben begonnen is de collectie nu nog klein. Ik streef ernaar om mijn collectie zoveel mogelijk uit te breiden. Het zou geweldig zijn als Myracle.nl uitgroeid tot één van de grootste en leukste kinderwebshops van Nederland! 

Ik hoop dat jullie zo een idee hebben gekregen van wie en wat er achter de webshop zit. Mochten jullie toch nog vragen en/of tips voor mij hebben neem gerust contact met me op.

Veel plezier op mijn webshop.

Lieve groetjes,

Fenna

 

 

 

© 2015 - 2021 Myracle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel