Betalen

Bij ons kunt u met diverse betaalmethodes betalen.

IDEAL werkt direct samen met 9 grote banken in Nederland:  ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en van Lanschot. Nadat u voor IDEAL heeft gekozen als betaalwijze wordt de eigen bank geselecteerd. De daadwerkelijke betaling vindt daarna plaats in de vertrouwde omgeving van de website van jouw bank. In deze omgeving staat de bank garant voor de veiligheid. U bent verzekert van een transparante transactie, zonder verborgen kosten. 

Wil je liever het geld zelf naar onze rekening overmaken of betaal je vanuit het buitenland, dan kun je kiezen voor de betaalmethode 'vooraf overmaken'. Zodra wij het geld hebben ontvangen, wordt jouw bestelling in behandeling genomen. Je kunt het totaalbedrag overmaken naar rekeningnummer NL46INGB0007020731 (BIC: INGBNL2A) t.n.v. Myracle o.v.v. het factuurnummer.

Heb jij een PayPal account? Dan kun je eenvoudig en snel via jouw emailadres betalen. Let wel op, bij een PayPal betaling worden 3,5 % betaalkosten in rekening gebracht

 

      

Ook betalen met Creditcard is een van onze betaalmogelijkheden. Mastercard, Maestro en Visa worden ondersteund. Met deze optie betaal je veilig en is geschikt voor wereldwijde betalingen. Let op, ook bij een Creditcard betaling worden 3,5 % extra betaalkosten in rekening gebracht.

Voor onze Belgische klanten kan er met Mister Cash betaald worden. Mister Cash is een betaalsysteem in Belgie en maakt gebruik van een fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening. Betalingen via Mister Cash zijn gegarandeerd en direct bevestigd.

© 2015 - 2021 Myracle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel